Een onvergetelijk feest

Mag ik u adviseren!

Al meer dan achttien jaar, realiseerde ik me laatst, verzorgen wij de catering voor uw feest, bruiloft, familiesamenkomst of zakelijke meeting. Dat doen we nog steeds met veel plezier. Misschien zelfs wel met meer plezier dan achttien jaar geleden: in de loop der jaren hebben we alle facetten van een geslaagde bijeenkomst steeds beter in de vingers gekregen.

Vaak krijgen wij het verzoek een feest volledig te verzorgen. Niet alleen met bijzonder eten, maar ook op een bijzondere locatie, met een mooi aangeklede tent in de tuin, achtergrondmuziek, bediening, goede wijnen en wat er verder allemaal komt kijken bij de organisatie van een feest waarvan de gasten nog maanden nagenieten.

Regelmatig verzorgen wij alleen het culinaire deel van een bijeenkomst en wordt de rest door de gastheer of gastvrouw verzorgd. Ook dat zijn vaak memorabele samenkomsten waar ook wij met veel plezier aan terugdenken. Maar soms ook niet. Opvliegende partytenten, hoofdpijnverwekkende bubbels, compleet gestreste gastvrouwen die de hele avond drankjes staan in te schenken voor 100 gasten, disfunctionele geluidsinstallaties, bier zonder schuim, overvolle programma’s met tenenkrommende toespraakjes, zompige gazons, lastige gasten die iets te diep in het glaasje hebben gekeken en tafels en borders vol vuil glaswerk: we hebben het allemaal meegemaakt.

Al die kleinere en grotere rampjes waren meestal eenvoudig te voorkomen geweest met een deskundige planning. Daar willen wij u graag bij assisteren, ook als u het leuk vindt om een groot deel zelf te regelen.

Neem bij het plannen van uw feest (of bijeenkomst) vroegtijdig contact met mij op dan kunnen we er samen voor zorgen dat ook uw feest een onvergetelijk feest wordt. Of u nu wilt dat wij de totale samenkomst verzorgen, of alleen het culinaire deel, ik deel mijn ervaring graag met u!

Huwelijk

Een bruiloft plannen is voor veel mensen spannend. Welke sfeer en setting kies je voor het feest? Hoe creëer je rustmomenten in de dag? Is er écht aan alles gedacht? Rust en overzicht bij de voorbereiding en een vlekkeloos verlopende dag, helemaal naar uw wens, daar helpen wij u graag bij.

Wij verzorgen uiteraard de catering van uw huwelijksdag van begin tot einde, maar we kennen ook verschillende locaties voor onvergetelijke huwelijksfeesten.
Zo
 hebben wij al verschillende bruiloften verzorgd bij Roepaen, een oud klooster in Ottersum. Trouwen in de rustieke kapel en aansluitend champagne, de bruidstaart en een feest in een van de prachtige zalen of in diezelfde kapel? Wij zorgen ervoor.

Het kan natuurlijk ook intiemer en dichter bij huis. Ik help u graag uw eigen huis en tuin met een paar ingrepen geschikt te maken voor een gedenkwaardig feest. Uiteraard
 verzorgen wij dan aankleding en inrichting, van een sfeervol aangeklede tent tot en met de bruidstaart, muziek, bloemen enzovoort….

Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01