![]() |
|
|
Klik op de foto voor een grotere weergave. naar kerstmenu naar kerstbuffet
Eendenpaté met druivensiroop Een eendenpaté van eendenborstfilet, spek en ham van Baambrugs Big, met ui, pistachenoten en druivenlikeur geserveerd met hartige wafeltjes en een druivenchutney van druiven uit eigen tuin.
Knolselderijsoep met paddenstoelen (v) Een soep van knolselderij, prei, eekhoorntjesbrood en sjalotjes in een huisgemaakte groentebouillon met gebakken paddenstoelen..
Rundertartaar met chips van truffelaardappel Een tartaar van Gasconnerundvlees met Hollandse garnaaltjes, chips van truffelaardappeltjes en een yoghurt-walnotendressing
Parelhoenfilet met een champignonroomsaus Parelhoenfilet met een bijzondere saus van champignons, cantharellen, room en een huisgemaakte gevogeltebouillon
Ree met vossenbessen Reevlees van de bout gemarineerd en gestoofd met ui, rode wijn, een huisgemaakte wildfond en vossenbessen. Geserveerd met een hete bliksen van zoete aardappel, appel en gember en rode kool met appeltjes en sinaasappel.
Peer in de hoofdrol Cheesecake met peer, crémeux (een romige mousse) van peer en witte chocolade, peer gestoofd in Moscato d'Asti en een gedroogd peertje (laatste niet op de foto).
Tarte tatin van appel met een kaneelcrème en hazelnotenparfait Omgekeerd appeltaartje met een crème van kaneel en mascarpone, een merengue van appel en parfait (ijs) van room, ei, chocolade en hazelnoot |
Kees Oostindie culinaire dienstverlening ¦ 024 329 5911 / 06 4229 6889 ¦ info@keesoostindie.nl ¦ KvK 09120662 ¦ BTW NL 8215.17.715.B01 |